Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 η θεατρική ομάδα του 3ου ΓΕ.Λ. παρουσίασε στην κατάμεστη αίθουσα “ΑΣΤΕΡΙΑ” την Λυσιστράτη. Η φιλόλογος του σχολείου κ. Ισιδώρα Μάλαμα διασκεύασε με ευρηματικό τρόπο και σύγχρονες αναφορές την γνωστή αντιπολεμική κωμωδία του Αριστοφάνη, σκηνοθέτησε το έργο, οργάνωσε και εμψύχωσε τους 20 μαθητές και μαθήτριες από τις τρεις τάξεις του Λυκείου και δίνοντας όλοι τον καλύτερό τους εαυτό, παρουσίασαν μια άρτια παράσταση.

Την παρουσίαση του έργου τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, Διευθυντές σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικοί, γονείς και πολλοί μαθητές. Όλοι απόλαυσαν μια υπέροχη παράσταση που, πέρα από το άφθονο γέλιο, μετέδωσε διαχρονικά μηνύματα για την αξία της ειρήνης και τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι γυναίκες.

Η διδασκαλία και το ανέβασμα θεατρικής παράστασης έχει γίνει πλέον θεσμός στο 3ο ΓΕΛ αποδεικνύοντας ότι το δημόσιο σχολείο μπορεί να προσφέρει στους μαθητές του όχι μόνο υψηλού επιπέδου γνώσεις αλλά και δραστηριότητες που αναπτύσσουν ολόπλευρα την προσωπικότητά τους!

α

α

α

α

α

α

σ

α

α